MENU

Ενημέρωση του Διοικητικού Συμβουλίου σχετικά με τη διαχείριση της πανδημίας του Covid-19

Ως TÜV NORD GROUP, μπορέσαμε να καθορίσουμε και να εφαρμόσουμε ένα μεγάλο αριθμό αποτελεσματικών μέτρων προστασίας από την εμφάνιση της πανδημίας, ιδιαίτερα μέσω της προσωπικής υποστήριξης όλων.

Όλοι βιώνουμε σήμερα τις σοβαρές επιπτώσεις της παγκόσμιας πανδημίας του κορωνοϊού. Η διάδοση του ιού εξακολουθεί να επιταχύνεται στην Κεντρική Ευρώπη. Τα κράτη, οι περιφέρειες και οι τοπικές αρχές διευρύνουν τα αντίμετρά τους και παραλύουν σκόπιμα τη δημόσια ζωή, προκειμένου να αποτρέψουν την κατάρρευση της ιατρικής περίθαλψης για τους σοβαρά άρρωστους.

Ως TÜV NORD GROUP, καθορίσαμε και εφαρμόσαμε ένα μεγάλο αριθμό αποτελεσματικών μέτρων προστασίας από την εμφάνιση της πανδημίας, ιδιαίτερα μέσω της προσωπικής υποστήριξης όλων των στελεχών του Ομίλου.

Προετοιμαζόμαστε εντατικά για τις προκλήσεις που βρίσκονται μπροστά μας. Για το σκοπό αυτό, δημιουργήσαμε ένα κεντρικό γραφείο συντονισμού για τον ιό, το οποίο συμβουλεύει και συντονίζει τα απαραίτητα μέτρα σε διάφορα τμήματα και χώρες. Όλα τα τμήματα και πολλές κεντρικές λειτουργίες εκπροσωπούνται σε αυτό. Η υγεία όλων των εργαζομένων, των οικογενειών τους και η ευημερία των πελατών και συνεργατών μας έχει την ύψιστη προτεραιότητα. Η περαιτέρω εξάπλωση του ιού πρέπει να απαγορευθεί αποτελεσματικά προκειμένου να επιβραδυνθεί ο ρυθμός μόλυνσης τις επόμενες εβδομάδες.

Όλοι οι εργαζόμενοι έχουν λάβει λεπτομερείς και δεσμευτικούς κανόνες συμπεριφοράς από τις αντίστοιχες διοικήσεις και εποπτικές αρχές. Παροτερύνονται όλοι να ακολουθούν αυτές τις οδηγίες και συστάσεις με συνέπεια. Σε περίπτωση οποιωνδήποτε ερωτήσεων, υπάρχει επικοινωνία με τον Διευθυντή και το τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού άμεσα και ανά πάσα στιγμή.

Όποτε είναι δυνατόν, αποφεύγεται η μετακίνηση με τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Σε όλες τις περιπτώσεις, ακολουθούνται οι γνωστοί σε όλους κανόνες υγιεινής των χεριών και η διατήρηση τουλάχιστον ενάμιση με δύο μέτρα απόσταση από τα άλλα πρόσωπα. Αυτό εξυπηρετεί αποτελεσματικά τη δική μας προστασία και αυτή των άλλων.

Οι οικονομικές συνέπειες της πανδημίας θα διαφέρουν σημαντικά μεταξύ των τμημάτων και των εταιρειών και δεν μπορούν να εκτιμηθούν αξιόπιστα αυτή τη στιγμή. Ο στόχος μας είναι να διατηρήσουμε τη χρηματοοικονομική ικανότητα όλων των μονάδων για όλη τη διάρκεια της κρίσης του ιού. Καθορίστηκε μια σαφή διαδικασία σύμφωνα με την οποία η TÜV NORD AG θα εξασφαλίσει τη ρευστότητα των επιμέρους εταιρειών. Η TÜV NORD AG εξετάζει επιπρόσθετα τις πιθανές επιλογές για την παροχή λογικής και απαραίτητης χρηματοδότησης από πηγές τρίτων. Είμαστε όλοι υποχρεωμένοι να ενεργούμε με τρόπο που να προσανατολίζεται προς τη ρευστότητα, πράγμα που σημαίνει ότι μόνο οι νέες αγορές ή οι αγορές αντικατάστασης που θα έχουν βραχυπρόθεσμα αποτελέσματα στην επιχειρησιακή μας δραστηριότητα θα γίνουν κατά τη διάρκεια της κρίσης του κοροναϊού. Γνωρίζουμε όλοι ότι κάθε ένας από εμάς θα πρέπει να αντιμετωπίσει πολλές προκλήσεις τις προσεχείς εβδομάδες. Εκτός από τις δουλειές μας, για παράδειγμα, θα πρέπει να φροντίσουμε τα παιδιά μας, που θα πρέπει να μένουν στο σπίτι σε πολλές χώρες.

Συμπερασματικά, εμείς ως Διοικητικό Συμβούλιο είμαστε πεπεισμένοι ότι ο Όμιλος TÜV NORD θα αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που θέτει ο κορωνοϊός.

Σας ζητάμε να δείξετε αλληλεγγύη, δέσμευση και προσωπική ευθύνη για τον εαυτό σας και τους συνανθρώπους σας.

Ευχόμαστε σε εσάς και τις οικογένειές σας το καλύτερο για τις επόμενες εβδομάδες.

Με εκτίμηση

Το Διοικητικό Συμβούλιο της TÜV NORD AG

Δρ. Dirk Stenkamp (Πρόεδρος)

Jürgen Himmelsbach

Harald Reutter

Share this page